Zoeken naar:

Ketenpartijen

Bij een onderwijsketen horen ketenpartijen. Deze samenwerkende partijen hebben oog voor de kwaliteit die met het onderwijs samengaat.
Je hebt verschillende ketens, maar een onderwijsketen is betrouwbaarder dan een economische marketing keten die vaak met franchiseformules in de markt worden gezet.

De onderwijsketen bestaat uit kennis die (met data) wordt/is verzameld en door ketenpartijen voor haar klanten wordt gebruikt. Bij een franchiseketen in het onderwijs speelt nooit de verkoop alleen een rol. Dit maakt de franchiseketen zwakker. Bij het onderwijs gaat om mensen in ontwikkeling en niet om producten. Een mens is namelijk geen product van zichzelf.

Steeds meer franchisenemers in de branche overwegen om (die reden) over te stappen naar de onderwijsketen om als ketenpartner gebruik te maken van de faciliteiten die het onderwijsketen op dit vlak te bieden heeft.
De licentie van de onderwijsketen is velen malen voordeliger dan de maandelijkse/wekelijkse afdracht van een marketingcontract. De onderwijsketen vindt het welzijn van de ketenpartij belangrijk.

In alle opzichten zal de rijbewijsconsument voor betrouwbaarheid kiezen. Dit betekent dat de keuze eerder uitgaat naar een ketenpartij, dan naar een franchisenemer, waar misleiding naar de consument “als slim” wordt aangemerkt.

Het gaat om mensenlevens in het verkeer.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden van Dutch Lapétus. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker deze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is.